Завантаження ...

За добу поліція Сум розкрила сім злочинів пов’язаних з наркотиками

З початку нинішнього року поліція Сумської області розкрила 58 злочинів пов’язаних з незаконним обігом наркотиків. Лише за минулу добу правоохоронці регіону виявили сім таких фактів.



З початку нинішнього року поліція Сумської області розкрила 58 злочинів пов’язаних з незаконним обігом наркотиків. Лише за минулу добу правоохоронці регіону виявили сім таких фактів та вилучили з обігу марихуану, амфетамін та прекурсори.

В Сумах, в ході санкціонованого обшуку в домоволодінні місцевого жителя, працівники поліції виявили і вилучили 27 паперових згортків з марихуаною загальною вагою 150 грамів, які той зберігав з метою збуту, саморобний пристрій для вживання марихуани з нашаруванням екстракту канабісу, фрагмент пластикової пляшки з нашаруванням екстракту канабісу та три таблетки невідомого походження. Поліція відкрила кримінальне провадження за ч.2 ст. 307 Кримінального кодексу України.

По вулиці Нахімова в обласному центрі працівники поліції зупинили молодого чоловіка, у якого під час поверхневої перевірки було виявлено та вилучено 1 грам амфетаміну.

А на проспекті Курському, в одному з житлових приміщень у чоловіка, що вже потрапляв в поле зору поліції за злочини пов’язані з наркотиками, правоохоронці вилучили посуд, шприци та пляшки з залишками наркотичних речовин, та деякі хімічні речовини, що застосовуються у виготовленні наркотиків.

Ще по два грами марихуани поліцейські вилучили у двох перехожих під час поверхневого огляду на вулицях Миру та Ярослава Мудрого в Сумах. А у самісінькому центрі міста, на вулиці Іллінській, працівники управління патрульної поліції затримали місцевого жителя з чотирма грамами марихуани.

За незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту, зловмисникам, згідно з ч.1 ст. 309 Кримінального кодексу України може загрожувати обмеження або позбавлення волі на строк до трьох років.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: