Завантаження ...

Поліція Липової Долини встановлює причини аварії в якій постраждала літня жінка

Дорожньо-транспортна пригода сталась, коли 48-річний водій ВАЗ-2109, рухаючись заднім ходом з місця паркування, наїхав на 76-річну місцеву жительку.



Дорожньо-транспортна пригода сталась, коли 48-річний водій ВАЗ-2109, рухаючись заднім ходом з місця паркування, наїхав на 76-річну місцеву жительку. В результаті аварії, потерпіла опинилась в лікарні, а автомобіль винуватця ДТП на штрафмайданчику поліцейського відділку.

До Липоводолинського відділення поліції надійшло повідомлення від 76-річної місцевої жінки, про те, що на неї здійснив наїзд легковий автомобіль, власник якого полишив місце ДТП.

Прибувшим за викликом поліцейським, очевидці ДТП та сама потерпіла точно вказати особу водія та марку автомобіля не змогли. Та правоохоронцям вдалось оперативно відшукати автомобіль і його власника. Ним виявився 48-річний житель району, який не став заперечувати своєї провини та детально розповів слідчим про всі обставини цієї пригоди.

За попередніми даними, водій ВАЗівки, намагаючись заднім ходом виїхати на дорогу, не помітив літню жінку, яка проходила поряд та допустив наїзд на потерпілу. Але замість того, аби відразу викликати на місце події поліцію, чоловік візуально впевнившись, що жінка може самостійно рухатись, поїхав у своїх справах.

Пізніше стан самопочуття пенсіонерки погіршився і рідні потерпілої викликали швидку медичну допомогу. В лікарні у жінки лікарі виявили перелом руки. Надавши пенсіонерці медичну допомогу вони відпустили її до дому.
«Наразі за фактом ДТП відкритого кримінального провадження передбаченого ч. 1 ст. 286 Кримінального Кодексу України «Порушення правил дорожнього руху, що спричинило тілесні ушкодження потерпілому», - повідомив Олександр Каливод, начальник Липоводолинського відділення поліції. - Слідчими призначено ряд експертиз, за висновками яких буде остаточно встановлено причини автопригоди».

Поліція вкотре звертається до всіх учасників дорожнього руху неухильно дотримуватись Правил дорожнього руху. Обирайте безпечну швидкість руху, дистанцію та інтервал до інших транспортних засобів, уникайте різких маневрів на дорозі. Це дозволить вчасно зреагувати на зміни в дорожній обстановці та уникнути дорожньо-транспортної пригоди. Ні в якому разі не сідайте за кермо в нетверезому стані. Пам’ятайте – дорога помилок не вибачає.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: