Завантаження ...

На Сумщині за 11 місяців цього року сплачено 9,5 млрд гривень податків

Протягом січня-листопада 2017 року до зведеного бюджету надійшло 9,5 млрд гривень. У порівнянні з відповідним періодом минулого року забезпечено приріст надходжень на 2,1 млн. грн або 28,6 відсотка.



Протягом січня-листопада 2017 року до зведеного бюджету надійшло 9,5 млрд гривень. У порівнянні з відповідним періодом минулого року забезпечено приріст надходжень на 2,1 млн. грн або 28,6 відсотка. Про це повідомив Олексій Мазуренко, начальник ГУ ДФС у Сумській області.

За його словами, до державного бюджету надійшло 5,5 млрд грн, місцеві бюджети отримали – 4 млрд гривень.

Індикативні показники Міністерства фінансів України виконано на 101,3 відсотка.

Крім того, платники податків сплатили 2,9 млрд грн єдиного соціального внеску, що на 851,2 млн. грн або 40,3 відс. більше надходжень відповідного періоду 2016 року.

З початку року платникам податків відшкодовано 379,2 млн. грн податку на додану вартість.

– Такі електронні сервіси від ДФС, як електронний реєстр відшкодування податку на додану вартість, система моніторингу оцінки ризиків при реєстрації податкових накладних, електронний кабінет платника податків та заходи з детінізації економіки – все це, у кінцевому результаті, і дозволило забезпечити додаткові надходження до бюджетів усіх рівнів», – зазначив керівник фіскальної служби Сумщини.


Прес-служба ГУ ДФС у Сумській області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: