Завантаження ...

Негода на Сумщині: 4 населені пункти були без електрики (+відео)

4 населених пункти Сумської області залишилися на ранок понеділка без електрики. Зокрема, у Великописарівському, Охтирському та Роменському районах.



4 населених пункти Сумської області залишилися на ранок понеділка без електрики. Зокрема, у Великописарівському, Охтирському та Роменському районах. Причина – складні погодні умови. На 11:25 подачу електрики поновили, – повідомили у ПАТ «Сумиобленерго». Борис Попов, директор технічний ПАТ “Сумиобленерго” зазначив, що всього відключалось 14 ліній на 10 кВт і наразі аварійно-відключених споживачів немає.

В обласному центрі з гідрометеорології кажуть: найближчими днями слід готуватись до нової негоди.

Юрій Літвінов, завідувач сектору метеопрогнозу Сумського гідрометцентру каже: «У нас спостерігались опади у вигляді дощу та мокрого снігу, а також посилення вітру до 13-18 метрів за секунду. Найбільша швидкість вітру спостерігалась на південному заході Сумської області, а саме на метеостанції Ромни. Будуть штормові попередження про посилення вітру, налипання мокрого снігу на 14 і на 17 число очікується погіршення погодних умов. 14 числа знов буде проходити циклон с заходу. Він принесе опади у вигляді дощу, мокрого снігу. Вітер посилиться, і в понеділок17 числа знов буде активний циклон»

За інформацією Державної служби з надзвичайних ситуацій, 11 грудня через негоду в Україні загалом залишилось без електропостачання понад півтисячі населених пунктів. Найбільше їх у Київській та Черкаській областях.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: