Завантаження ...

Ferrari 312B (мовою оригіналу) (12+)

«Ferrari 312B» — захоплююча картина, що розповідає про народження легенди Формули-1. Глядач зануриться в спортивний світ початку 1970-х і зустрінеться з великими гонщиками, які прославили Ferrari 312B, - Жак Іксом, Нікі Лауда, Джекі Стюартом, Герхардом Бергером і Деймоном Гіллом. Велику увагу приділено в фільмі інженерам, завдяки таланту яких стався переворот в автомобілебудуванні. У тому числі мова піде і про знаменитого конструктора Мауро Форгьері, який розробив неповторний дизайн Ferrari 312B. Всі вони - сучасники тієї епохи, коли агресивна конкуренція і особисті амбіції були результатом безмежної любові до спорту.

Змішуючи шалений ритм, красу ліній і звукові ефекти, режисер ділиться з глядачами унікальним емоційним досвідом. На екрані проноситься захоплююче життя механіків, інженерів і гонщиків, передаючи залу їх хвилювання і ентузіазм, відчай і надію.

Майже п'ятдесят років історії Ferrari 312B під режисурою Андреа Маріні буде представлена в п'ятдесяти країнах світу, в тому числі і в Україні. Картина знята в розширені 4К, що гарантує точність зображення кожної деталі. У «Ferrari 312B» також застосована сучасна технологія кольору EclairColor, що забезпечує надзвичайну контрастність і фантастичну глибину різкості.

«Ferrari 312B» - це подорож, в якій ви зможете відчути неприборканий дух Формули-1, пережити низку довгих днів і безсонних ночей, проведених в пошуках нескінченних поліпшень.

«Ferrari 312B» - це данина автомобілю, який є одночасно твором мистецтва і зразком інженерної думки.

«Ferrari 312B» - це захоплююча драма про останніх романтиків XX століття, готових здійснювати незабутні подвиги заради своєї мрії.

«Ferrari 312B» - це гімн революції, життя і безмежної любові.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: