Завантаження ...

Вступна кампанія - 2018. В Україні затвердили нові умови прийому до вишів

У Міністерстві освіти та науки затвердили порядок проведення майбутньої вступної компанії. Абітурієнти зможуть подавати документи до вишів з 12 до 26 липня.



У Міністерстві освіти та науки затвердили порядок проведення майбутньої вступної компанії. Абітурієнти зможуть подавати документи до вишів з 12 до 26 липня. Подати можна буде лише 7 заяв і прийматимуть їх лише в електроній формі.

Затвердили умови вступу до вищих навчальних закладів у 2018 році. Про це повідомили на офіційному сайті Міністерства освіти і науки України. Встановили такі вступної кампанії:

- 2 липня абітурієнтам відкриють доступ до електроних кабінетів. 
- Прийом заяв та документів розпочнеться 12 липня.
- До 26 липня подаватимуть документи усі абітурієнти, які вступають за результатами ЗНО, без додаткових конкурсів. Але до 20 липня подати документи мають усі ті абітурієнти, котрі ще проходитимуть співбесіди, вступні іспити або творчі конкурси. 
- Рейтинговий список вступників сформують та оприлюднять 1 серпня.
- Зарахування вступників на місця держзамовлення відбудеться до 7 серпня. На платну форму – не пізніше 30 вересня.
 Усі абітурієнти подаватимуть заяви тільки в електронній формі. Це стосується вступу на магістратуру тощо.
- Кількість заяв, які можуть подати вступники скоротять з 9 до 7. 
- Також у 2018 році дійсними будуть минулорічні сертифікати ЗНО. По них можна буде поступати. Усі хто здав іспит у 2016, 2017 можуть спробувати свої сили. Але оцінки з іноземних мов прийматимуться лише з сертифікатів 2018 року.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: