Завантаження ...

На обласний конкурс проектів від громадських організацій подали близько 20 робіт (+відео)

Передостанній день подачі проектів для громадських організацій. Оголосили його в управлінні молоді та спорту у березні.

Передостанній день подачі проектів для громадських організацій. Оголосили його в управлінні молоді та спорту у березні. Серед умов участі у конкурсі – співфінансування: громадські організації повинні вкласти у проект 25% залучених грошей. Усього ж на реалізацію проекту у 2018 році виділять 1 мільйон 400 тисяч гривень. Максимальний обсяг фінансування одного проекту –100 тисяч гривень.

“Подано більше 20 проектів, але молодь у нас не така відповідальна, тому більшість проектів буде подано в останній день – 24 листопада. Останні роки третина проектів – це проекти, які відносяться до національно-патріотичного виховання, розвиток студентського та учнівського самоврядування, неформальної освіти”, – говорить Дмитро Лантушенко, начальник управління молоді та спорту Сумської ОДА.

Свої проекти можна подавати до управління молоді та спорту за адресою вул. Першотравнева, 29, 4 поверх. Далі 6, 7, 8 грудня триватиме їх публічний захист. Переможців затвердять у січні, після того, як депутати області затвердять бюджет на наступний рік.

Нагадаємо, цього року управління обрало 12 переможців із 72 проектів, які подали 27 громадських організацій, обласний бюджет їх мав профінансувати на 300 тис. грн.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: