Завантаження ...

У Сумах поліція зустрілася із перевізниками (+фото)

22 листопада, на базі Управління патрульної поліції в місті Суми відбулася зустріч керівництва Управління, працівників Укртрансбезпеки та міської влади з перевізниками обласного центру.

22 листопада, на базі Управління патрульної поліції в місті Суми відбулася зустріч керівництва Управління, працівників Укртрансбезпеки та міської влади з перевізниками обласного центру.

Темою зустрічі став початок проведення профілактичних заходів «Перевізник — зима 2017» та дотримання транспортної дисципліни водіями автобусів.

«З початку року в Сумах зафіксовано 75 ДТП за участю водіїв маршрутних транспортних засобів, у яких понад 30 людей отримали тілесні ушкодження. Майже половина цих автопригод вчинена з вини самих водіїв автобусів. Статистика невтішна, адже за цим усім стоять як матеріальні збитки завдані внаслідок ДТП, так і найголовніше — людське життя та здоров’я», — повідомив на початку зустрічі тимчасово виконуючий обов’язки начальника Управління патрульної поліції в місті Суми Олексій Калюжний.

«З початку проведення заходів батальйоном патрульної поліції та відділом безпеки дорожнього руху оглянуто майже 100 автобусів, з яких майже кожен 6 експлуатувався з технічними несправностями. Загалом нами складено майже 40 адмінматеріалів за порушення ПДР водіями автобусів. Слід відмітити, що ми надіслали до Укртрансбезпеки дві інформації про позбавлення ліцензії перевізників, які надають послуги з перевезення пасажирів», — довів до присутніх старший інспектор з о/д відділу безпеки дорожнього руху Управління патрульної поліції в місті Суми Ігор Біловол.

Головний спеціаліст виконавчого комітету Сумської міської ради Микола Гіценко та заступник начальника відділу державного контролю та нагляду за безпекою на транспорті Управління Укртрансбезпеки в Сумській області Вячеслав Гетун звернули увагу перевізників на санітарному стані їх автобусів, адже чимала кількість скарг від містян пов’язана з даною тематикою.

У результаті зустрічі присутні домовилися спільними зусиллями покращувати безпеку пасажирських перевезень та проводити спільні заходи щодо запобігання порушень ПДР водіями маршрутних транспортних засобів.

Шановні перевізники та водії маршрутних транспортних засобів! Пам’ятайте, саме від ваших дії залежить життя та здоров’я пасажирів та оточуючих громадян!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: