Завантаження ...

На Сумщині чоловік, щоб помститися «недругам», обікрав їх (+фото)

Крадіжка побутової техніки та велосипеду, угон мопеду та зникнення ще одного велосипеду – саме такі повідомлення надійшли до поліції протягом двох годин з одного і того ж населеного пункту в передмістя Тростянця.



Крадіжка побутової техніки та велосипеду, угон мопеду та зникнення ще одного велосипеду – саме такі повідомлення надійшли до поліції протягом двох годин з одного і того ж населеного пункту в передмістя Тростянця.

Потерпілі – 39-річний чоловік та його 57-річна односельчанка. Вони відразу, як тільки виявили факт зникнення свого майна, звернулись до поліції за допомогою.

Правоохоронці негайно прибули на виклик та розпочали першочергові слідчі дії, в результаті яких знайшли поцуплені в обох громадян речі у лісосмузі неподалік того місця, де проживали заявники.

В ході подальших оперативно-розшукових заходів полісмени з‘ясували особу, що «доклала рук» до крадіжок та угону мопеда – зловмисником виявився 58-річний житель цього ж села. 

Чоловіка запросили до відділення поліції та опитали. Він не заперечував своєї причетності до скоєного та розповів про мотиви власних вчинків. Виявляється, з деякими односельцями у нього постійно виникали конфлікти, і , як наслідок, - неприязні відносини. Випивши зайвого, він вирішив помститися «недругам». Вночі, користуючись тим, що господарства у громадян були не зачинені, проник спочатку на подвір‘я чоловіка, звідки викрав побутову техніку, велосипед та мопед. Потім з двору односельчанки вивів велосипед. Всі «трофеї» чоловік просто викинув в ярок у найближчій лісосмузі.

Наразі стосовно горе-месника слідчі Тростянецького відділення поліції розпочали одразу три кримінальні провадження за ознаками статей 185 ч.3(крадіжка) та 289 ч. 1 КК України (незаконне заволодіння транспортним засобом) КК України. 

Тростянецькі правоохоронці звертаються до всіх мешканців міста та району з прохання більш відповідально ставитись до збереження власних речей, тримати зачиненими або навіть замкненими двері та замки своїх підсобних господарств, транспортні засоби зберігати у закритих та надійно облаштованих приміщеннях.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: