Завантаження ...

У Сумах будуть виготовляли ковпачки для винних пляшок

Міський голова Олександр Лисенко взяв участь у закладі фундаменту під будівництво цеху №3 заводу коркувальних засобів і поліграфічних виробів АТ «Технологія».



Міський голова Олександр Лисенко взяв участь у закладі фундаменту під будівництво цеху №3 заводу коркувальних засобів і поліграфічних виробів АТ «Технологія».

Говорячи про початок будівництва, Олександр Лисенко відзначив, що це свідчить про високий рівень домовленостей місцевої влади та представників бізнесу.

Очільник обласного центру зазначив, що вже стало гарною традицією, коли керівництво АТ «Технологія» виходить з пропозицією до влади щодо відкриття нових виробничих ліній, а міська влада в свою чергу – надає допомогу у вирішені всіх питань, що належать до її компетенції.

«Сьогодні ми взяли на себе спільну відповідальність, для того щоб у майбутньому тут було побудовано сучасні виробничі цехи. Тож будемо намагатися сприяти у всьому, що від нас залежить. Для нас пріоритетом є робочі місця, нормальні умови життєдіяльності у нашому місті і саме над цим ми сьогодні працюємо», – прокоментував керманич міста.

Як розповів генеральний директор ТОВ «Гуалапак Україна» Сергій ЗАЄЦЬ, заплановано побудувати близько 13 тис. м² виробничих приміщень. Цей майданчик планується під реалізацію нових проектів, пов’язаних з пакувальними матеріалами, і сьогодні заклали фундамент даного будівництва.

До слова, проектна потужність нового підприємства на рік становитиме 1503,3 т капсулі для шампанських вин, 216 т ковпачків для винних пляшок та 1870 т мюзле. Планується, що завод буде зданий в експлуатацію через два роки, що дасть місту більше 200 нових робочих місць.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: