Завантаження ...

Відділ у справах молоді та спорту отримав нового керівника (+фото)

Очолила підрозділ Наталія Красношевська. Про це 23 жовтня на апаратній нараді повідомив міський голова Олександр Лисенко.



Очолила підрозділ Наталія Красношевська. Про це 23 жовтня на апаратній нараді повідомив міський голова Олександр Лисенко.
До призначення посадовець тривалий час працювала заступником начальника підрозділу, виконувала його обов’язки.

Оголошуючи про кадрові зміни, міський голова зауважив, що практика призначення керівниками підрозділів заступників є успішною, адже особа має досвід та навички роботи у галузі.

Нагадаємо, що попередній начальник відділу Віра МОТРЕЧКО у вересні була призначена заступником міського голови.

Красношевська Наталія Михайлівна народилася 2 грудня 1959 року у м. Лебедин. Освіта вища, у 2002 р. закінчила Сумський державний педагогічний університет ім. А.С. Макаренка за спеціальністю «педагогіка та методика середньої освіти, українська мова і література», здобувши кваліфікацію вчителя української мови і літератури та зарубіжної літератури.

З 1978 по 1980 роки працювала у СПТУ-4 м. Лебедин на посадах лаборанта та секретаря.

1980 – 1994 рр. – секретар у обласному управлінні профтехосвіти та у обласному управлінні народної освіти.

З 1995 по 2000 рр. працювала старшим інспектором, спеціалістом, спеціалістом І категорії обласного центру соціальних служб для молоді.

З 2002 р. – працює в управлінні сім’ї, молоді та туризму, відділі сім’ї та молоді, відділі у справах сім’ї, молоді та спорту на посадах спеціаліста І категорії, головного спеціаліста.

З 2007 р. - заступник начальника відділу у справах сім’ї, молоді та спорту, відділу у справах молоді та спорту.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: