Завантаження ...

Прокуратура отказалась от собственного ходатайства по делу Юрия Чмыря

Вчера, 17 августа, в ходе очередного заседания Заречного районного суда по делу главы областной организации партии «Відродження» Юрия Чмыря прокуратура Сумской области отозвала собственное ходатайство.



Вчера, 17 августа, в ходе очередного заседания Заречного районного суда по делу главы областной организации партии «Відродження» Юрия Чмыря прокуратура Сумской области отозвала собственное ходатайство об избрании меры пресечения для экс-губернатора.

Просьбу прокуратуры суд не удовлетворил и рассмотрел ходатайство в целом.

«Ми маємо ситуацію, коли обласна прокуратура спочатку ініціює обрання міри запобіжного заходу, а потім його відкликає, бо, як мені здається, не знає, як діяти далі. За рішенням чотирьох судів, а також п’ятого – Апеляційного від 14 серпня, Юрій Чмирь не є підозрюваним, а прокуратура зобов’язана анулювати відомості у Єдиному реєстрі досудових розслідувань. Крапка! Досудове розслідування завершено. Про яке продовження слідчих дій, вручення обвинувального акту з боку прокуратури можна говорити в даному випадку, коли мій клієнт не є підозрюваним?», — акцентирует адвокат Тарас Беспалый.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: