Завантаження ...

Початок (16+)

Мережа кінотеатрів Планета Кіно пропонує своїм глядачам відвідати повторний показ найкращого фільму Крістофера Нолана «Початок», який вийшов в 2010 році.

Картина завоювала премії «Оскар» в чотирьох номінаціях – найкраща робота оператора, кращий звук, кращі візуальні ефекти, кращий монтаж звуку. Крім цього, Крісофер Нолан був номінований в категоріях краща режисура та кращий сценарій. Бюджет картини склав $160 млн., А сумарні касові збори в світі понад $825 млн. Ідею створення фільму Нолан виношував близько 10 років. Він повністю сам розробив і продумав світ, в якому живуть герої. Від можливості зняти свій новий проект в форматі 3D він відмовився, зіславшись на те, що це може відволікати глядача від сюжету. У фільмі зіграли зірки першої величини Леонардо ДіКапріо, Джозеф Гордон-Левітт, Том Харді і Маріон Котійяр.

Головний герой на ім'я Домінік Кобб (Леонардо ДіКапріо) фахівець в галузі охорони підсвідомості. Але головний його заробіток – промислове шпигунство. Він займається тим, що організовує суміщені сни з метою отримати важливі відомості.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: