Завантаження ...

Трансформери: Останній лицар

Битва в Гонконзі закінчилася, проте війна триває. Щоб посилити ряди захисників Землі Оптимус Прайм залишає планету і відправляється на пошуки нових союзників. Тим часом команда Гальватрона робить нові спроби взяти верх.

Фантастичний бойовик «Трансформери: Останній лицар» є продовженням франшизи про інопланетних роботів, що володіють інтелектом. Режисерське крісло знову зайняв Майкл Бей. Над сценарієм працювали Метт Холлоуей, Артур Маркам («Залізна людина») і Кен Нолан («Чорний яструб»). Робота над продовженням почалася ще до прем'єри попереднього фільму. Зйомки проходили на Кубі, а також в штатах Арізона, Мічиган та Іллінойс. Спецефектами знову займеться компанія Industrial Light & Magic, незмінний партнер творців франшизи. На даний момент вже відомі дати виходу наступних фільмів про трансформерів – влітку 2018 на екрани вийде спін-офф присвячений Бамблбі, а ще за рік – сіквел «Трансформери 6».

Дивись ексклюзивну версію фільму «Трансформери: Останній лицар», зняту камерами IMAX.

Для зйомок у 3D-форматі режисер Майкл Бей вперше використав дві нові IMAX-камери ALEXA IMAX 2D. Вони знімали одночасно, кожна камера для кожного ока, створивши ефект native 3D — все виглядає точно так, як ти це бачиш у реальному житті. Це коштувало творцям картини додатково 15 мільйонів долларів.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: