Завантаження ...

Три ікси: Реактивізація

Рік - 2017
Країна - США
Мова дублювання - українська
Жанр - бойовик, трилер, пригоди
В головних ролях - Він Дизель, Рубі Роуз, Семюел Л. Джексон, Ніна Добрев, Рорі МакКанн, Тоні Коллетт, Донні Йєн, Діпік Падукон
Режисер - Ді Джей Карузо
Сценарій - Ф. Скотт Фрейзер, Чад Ст. Джон
Тривалість - 110 хв.

Після подій, показаних у другій частині бойовика, пройшло 8 років. Про колишнього спортсмена-екстремала Ксандера Кейджа (Він Дізель), а в подальшому успішного спецагента, нічого не було чутно з моменту подій на Бора-Бора. Всі були впевнені в смерті агента, але він знову з'явився і готовий братися за справу. Цього разу йому належить знайти секретну зброю «Ящик Пандори». Той, в чиїх руках вона виявиться, буде матиме світове панування.

Пригодницький бойовик «Три ікси: Реактивізація» – це черговий фільм в однойменній франшизі, продовження фільмів 2002 і 2005 років. Про підготовку до зйомок третьої частини заговорили в 2009 році. Через рік оголосили, що картину буде фінансувати студія Paramount Pictures, а не Sony. За словами Віна Дізеля, який повернувся до своєї ролі Ксандера Кейджа, даний фільм, як і перша частина, буде наповнений екстремальними трюками. Знімальний процес почався безпосередньо в січні 2016 року в Торонто, Канада.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: