Завантаження ...

Зимой и летом – одним цветом: ржавый Псел (+видео)

В пятницу, 23 декабря, сумчанин Аркадий Поважный заснял очередной выброс ржавой воды в реку Псел в районе легкоатлетического манежа по ул. Прокофьева.



В пятницу, 23 декабря, сумчанин Аркадий Поважный заснял очередной выброс ржавой воды в реку Псел в районе легкоатлетического манежа по ул. Прокофьева.

«Водоканал в черговий раз вітає сумчан з Новим роком шляхом викиду у річку Псел іржавої води», - написал Аркадий Поважный на своей странице в фейсбук и поделился видео.



Напомним, что сумчанин становится очевидцем подобной ситуации уже не впервые. Такой же выброс был зафиксирован им на видео в ноябре прошлого года.

Тогда в Госэкоинспекции Сумщины прокомментировали случившееся так: «Багато сумчан стурбовані скидом помаранчевої води у Псел. Така ситуація, нажаль, повторюється в районі пішохідного мосту біля Легкоатлетичного манежу УАБС кілька разів на рік. Держекоінспекція у Сумській області постійно аналізує проби води, які відбираються безпосередньо на скиді. І кожного разу ми маємо однакові показники: перевищення вмісту заліза. Звідси і колір води: це звичайна іржа. Що ж стосується конкретно випадку, який спостерігали 26.11.15, то це була так звана "промивка труб" КП «Міськводоканал» СМР. На Харківський стався порив, внаслідок чого була відсутня вода на деяких вулицях. Після ремонту труби промили, а воду скинули у Псел, щоб ця іржава вода не текла з кранів сумчан».

Анна Гора

Ранее мы писали:

Сумчанин заснял выброс оранжевой жидкости в Псел (+видео)
В Сумах «Горводоканал» вновь не выдержал проверку на «чистоплотность»
 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: