Завантаження ...

Сумські меценати – дитячій міській лікарні (+відео)

Після капітального ремонту тут відкрили відділення анестезіології з ліжками інтенсивної терапії. Щороку тут борються за життя близько чотирьохсот дітей. Капітальний ремонт тривав близько двох місяців.

Після капітального ремонту тут відкрили відділення анестезіології з ліжками інтенсивної терапії.

Щороку тут борються за життя близько чотирьохсот дітей. Капітальний ремонт тривав близько двох місяців. За цей час дещо розширили площу, поповнилися однією палатою, закупили обладнання, встановили душові та санвузли. Виходячи зі специфіки відділення, обладнали його прозорими стінами: тепер кожне маленьке життя – під пильною увагою.

До Європи міську дитячу лікарню вже п’ять років веде благодійний фонд при одному з найбільших підприємств Сум. За роки співпраці закупили цінне лабораторне обладнання, спеціальні монітори контролю стану дитини.
Меценати сподіваються, що тяжкі дитячі патології тепер долатимуться легше, а співпрацю з лікарнею припиняти не збираються. Докласти руки ремонтним бригадам є куди.. Попри те, що капітальне оновлення дитячої лікарні бюджетним коштом розпочали ще кілька років тому, не все привели до ладу. Місцеві посадовці кажуть: даються взнаки системні бюрократичні звички та часом людська байдужість, на відміну від цих меценатів.



За матеріалами СОДТРК

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: