Завантаження ...

Фантастична подорож з неповторним Роналдо до Москви тепер реальність!

Тільки-но уявіть: ви крокуєте Москвою поряд з найвідомішим футболістом в цілому світі! Як вам? Схоже на сон? Тепер ваша зустріч із світовою футбольною зіркою цілком може стати реальною завдяки PokerStars!



Тільки-но уявіть: ви крокуєте Москвою поряд з найвідомішим футболістом в цілому світі! Як вам? Схоже на сон? Тепер ваша зустріч із світовою 
футбольною  зіркою цілком може стати реальною завдяки PokerStars! Адже команда PokerStarsне дарма вважається світовим лідером онлайн покеру – вона завжди тримає руку на пульсі і тішить своїх прихильників акціями на кшталт цієї.

Тестова версія сайту PokerStars з‘явилась в інтернеті ще у 2001-му році. Далі з‘явилась можливість грати в покер на реальні гроші, а за три роки компанія опинилася на першому місці в індустрії. І посунути PokerStars з цього місця на сьогоднішній день ще не вдалось нікому – саме цей покер рум і досі залишається найкрупнішим та найбільш популярним серед інших. І це все тому, що з самого моменту свого заснування PokerStars полюбляли приємно дивувати своїх користувачів. У 2002-му році відбувся запуск Світового Чемпіонату з онлайн покеру, і через деякий час WCOOP перетворився на найвизначніше інтернет змагання з величезним призовим фондом та бажаними статусами для гравців. У 2004-му році покер рум ініціював проведення турніру CaribbeanAdventure, подія PCAпроходить щороку на Багамських островах. У 2006-му році гравці вперше познайомили з SundayMillion, сьогодні цей турнір приваблює професіоналів зі всього світу.

Крім того, PokerStars має кілька рекордів за проведення найбільших покерних турнірів онлайн. Наприклад, у 2009-му році майже 150 000 гравців приймали участь у МТТ ціною в $1 (призовий фонд становив $ 300 000. Цей івент потрапив до Книги Рекордів Гіннеса.

Також особливість цього покер рума – власна професійна команда Team PokerStars Pro. У 2010-му році було підписано договір з Isildur1. Гравцем під цим загадковим ім‘ям виявився Віктор Блум, що за деякий час став одним з найвідоміших покерних профі у світі. Перелік команди професійних гравців PokerStars досить довгий і включає професійного гравця в теніс Даніеля Негреану, Кріса Манімейкера, Івана Демидова, Олександра Кравченка і, звісно, Роналду.

Тож перейдімо скоріше до самих умов акції «Московські канікули з Роналдо». Сьогодні шанувальники PokerStars мають унікальну можливість виграти в покер дводенну подорож до Москви в компанії Роналдо. Легенда футболу Роналдо, двократний власник «Золтої бутси» і «Золотого м‘яча» і один з найвеличніших футбольних гравців за версією журналу WorldSoccer, а також за версією FIFA, не лише входить до професійної команди гравців PokerStars, а є також послом покер руму.

Роналдо приїздить до Москви навесні – в середині травня. До цієї визначної події PokerStars запустив акцію «Московські канікули з Роналдо», переможець якої проведе незабутній час разом з Роналдо в Москві – пограє з ним в покер, стане учасником ексклюзивного футбольного тренування з найвідомішою зіркою футболу, розважиться на вечірці і повечеряє в компанії Роналдо та Івана Демидова – іншого члена професійної команди PokerStars.

 




Долучаємось до акції!

З 16.03.2015 по 02.05.2015 PokerStars проводитиме щоденні фріроли, перемога в яких подарює гравцям можливість потрапити до тижневого фіналу. Тижневі фінали розігруватимуть сотні ексклюзивних подарунків від PokerStars і, власне, саму подорож до Москви.

Для реєстрації в турнірах акції «Московські канікули з Роналдо»:

-        увійдіть до лоббі клієнтської програми PokerStars;

-        оберіть пункт «Турніри»;

-        оберіть «Московські канікули з Роналдо».

Не пропустіть турніри акції «Московські канікули з Роналдо»!

Для цього ознайомтесь із розкладом їх проведення:

1)      Фріроли

Коли: з 16.03.2015 по 02.05.2015 щодня з понеділка по суботу.

Час: 19:00 за Москвою.

Приз: 250 квитків на участь у тижневому турнірі.

2)      Тижневі турніри

Коли: 22.03.2015, 29.03.2015, 05.04.2015, 12.04.2015, 19.04.2015, 26.04.2015 і 03.05.2015.

Час: 19:00 за Москвою.

Приз: призовий пакет акції.

Подарунки, подарунки, подарунки!

А тепер, власне, про призи в акції. Кожний призовий пакет тижневих фіналів передбачає:

-        безкоштовні квитки до і з Москви;

-        зарезервований номер в готелі на три дні (16-19 травня);

-        безкоштовне харчування;

-        вечерю з Роналдо та Іваном Демидовим;

-        ексклюзивний покерний турнір з Роналдо;

-        унікальне футбольне тренування з Роналдо;

-        запрошення на московську VIP-вечірку;

-        чудові фото з Роналдо на згадку.

http://www.pokerstars.es/es/blog/imagenes/_MG_0509.JPG

Крім того, учасники тижневих фіналів зможуть виграти також:

-        кепки;

-        рушники;

-        футбольні м‘ячі;

-        рюкзаки;

-        спортивні сумки;

-        покерні набори PokerStars.

Але і це ще не все! PokerStars також надає вам змогу виграти у тижневих фіналах призові T$:

-        T$ 3;

-        T$ 5;

-        T$ 10;

-        T$ 20;

-        T$ 50;

-        T$ 80;

-        T$ 100;

-        T$ 150.

Сумніваєтесь у власних силах? Тоді ця інформація для вас!

Зрозуміло, що бажаючих познайомитись із Роналдо особисто буде більше ніж занадто, тому треба зробити все для того, щоб максимально наблизити себе до перемоги. Допоможуть вам в цьому депозити.

Внесіть перший депозит на суму від $10 до 03.05.2015 з бонусним кодом 10GET20 і отримайте безкоштовні $20 на гру разом з $20 на фріроли 100KPrivilegeFreerolls, а також квиток на участь у будь-якому щотижневому фіналі акції «Московські канікули з Роналдо».

Поповніть рахунок на суму від ніж $10 до 03.05.2015 з кодом RONALDOі отримайте доступ до одного щотижневого фіналу, а також квитки у 100KPrivilegeFreerolls.

Примітка: долучитись до участі в акції можуть лише мешканці наступних країн: Білорусь, Молдова, Україна, Грузія, Росія, Узбекістан, Вірменія, Казахстан, Таджикістан, Азербайджан, Киргизія,  та Туркменістан.

Бажаємо успіху! Розкажіть про акцію своїм друзям!

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: