Завантаження ...

Екс-голова Сумської облдержадміністрації – сусід біглого міністра внутрішніх справ Віталія Захарченка (+відео)

Причому, двічі. У «Новопечерських липках» має дві квартири. Інформацію оприлюднили «Наші гроші» у рамках проекту «Гарна хата», який є переліком власників шикарних осель. Паралельно особою Чмиря знову цікавиться прокуратура.

Причому, двічі. У «Новопечерських липках» має дві квартири. Інформацію оприлюднили «Наші гроші» у рамках проекту «Гарна хата», який є переліком власників шикарних осель. Паралельно особою Чмиря знову цікавиться прокуратура.

Прізвище екс-голови Сумської обласної державної адміністрації знову звучить в наглядовому відомстві. Тут повернулися до справи про вимагання хабарів також із посадовця – колишнього керівника обласної податкової Олександра Семченка. Справу відкрили рік тому. Потому було затишшя. Нині прокурори дістали папери з шухлядки. Щоправда, подробиць справи не розголошують.

А поки колишній очільник області та екс-заступник голови Адміністрації Президента скуповує нерухомість. Як повідомляють «Наші гроші», торік у липні, за чотири місяці після першого кримінального провадження, в якому фігурує його ім’я, Юрій Чмирь придбав квартиру у Києві. Це – елітний житловий комплекс на вулиці Драгомирова, 7 (метро «Дружби народів»).

При цьому, статки Юрія Чмиря за 2012 рік склали 157,5 тисяч гривень – виплати за трудовим договором. Іще 400 тисяч гривень задекларовані як внески до статутних фондів, що належать сім’ї декларанта. Це – вже друга квартира Юрія Чмиря в елітній багатоповерхівці. Раніше, у серпні 2013-го, він придбав тут трикімнатне помешкання і став двічі сусідом біглого міністра внутрішніх справ Віталія Захарченка. Той також має житло у «Новопечерських липках» – на Драгомирова, 12, – повідомляють «Наші гроші». Інформацію про придбання нерухомості підтверджує і сам Юрій Чмирь.

Житловий квартал бізнес-класу «Новопечерські липки» розташований у Печерському районі столиці. Його називають найзеленішим сучасним районом у Києві, з найбільш розвиненою інфраструктурою. Причому об’єкти інфраструктури теж елітні – серед них фітнес-клуб преміум-класу, Британська міжнародна школа, Тенісна академія, Центр східних культур і подібні. Вартість квартир у будинку, де оселився Юрій Чмирь, за інформацією ріелторських агенцій, починається від двох із половиною тисяч доларів за метр квадратний. Нагадаємо, головував на Сумщині посадовець з квітня 2010-го по грудень 2013-го року.



За матеріалами СОДТРК

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: