Завантаження ...

ПФК «Суми» розпочав другий зимовий навчально-тренувальний збір (+відео)

Відбуватиметься він у Сумах, і впродовж нього тренерський штаб остаточно планує визначитися з тими футболістами, хто навесні вдягне форму ПФК «Суми».

Відбуватиметься він у Сумах, і впродовж нього тренерський штаб остаточно планує визначитися з тими футболістами, хто навесні вдягне форму ПФК «Суми».

Тут все розписане похвилинно. План зверстаний, і ніщо не стає на заваді тренуванню. Навіть, хвороба головного тренера. Поки Юрій Ярошенко на лікарняному – всім на тренуванні керує його помічник, Сергій Страшненко-молодший. Вправи з м’ячами та відпрацювання комбінаційних дій. Усе це лягає на вже закладений фундамент вкрай важкого, але такого плідного першого збору.

Команду взимку залишили Олександр Лучик, Максим Жичиков, Артур Каськов і Володимир Ушаков. Тож на їхні місця тренери методично шукають підсилення. Кілька гравців уже з дня на день мають укласти з клубом контракти. Але прізвища новачків вголос поки не називають. Загалом, команду напередодні другої частини чемпіонату мають підсилити близько 5-ти футболістів. Тож у кожній лінії очікується конкуренція, що лише стимулюватиме прогрес. Як індивідуальний, так і командний.

Весь другий збір команда проведе у Сумах у режимі дворазових тренувань. Зіграють містяни і кілька контрольних зустрічей. А другу частину чемпіонату у першій лізі біло-сині відкриють 21-го березня у Харкові матчем проти «Геліоса».




За матеріалами СОДТРК

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: