Завантаження ...

Громадські активісти Сум розцінюють дії влади щодо підвищення вартості проїзду у маршрутках як неправомірні (+відео)

Влада ж говорить про сценарій з сепаратистським підтекстом. Те, що виконком затвердив тариф у 2 гривні 50 коп., громадські активісти вважають корупцією.

Влада ж говорить про сценарій з сепаратистським підтекстом.

Те, що виконком затвердив тариф у 2 гривні 50 коп., громадські активісти вважають корупцією. Влада не показує розрахунки пасажиропотоку і прибутки перевізників – отже, обґрунтування підняття тарифу немає.

Перевізники не квапляться переукладати договори надання послуг. Нині жоден підприємець на додаткові умови не пішов. А це є головною умовою виконкому для підвищення вартості проїзду. Тож тариф залишається 2 гривні.

Підвищення вартості – лише справа часу, переконані активісти. Перевізники вже тричі порушували умови надання послуг. Але й досі договори з жодним не розірвані. До суду готовий пакет документів лише щодо однієї фірми. Більше того – є підприємці, готові замінити порушників, але влада не поспішає з ними співпрацювати.

Громадські організації і влада сходяться в одному – існує небезпека розхитування ситуації ззовні, з метою дестабілізації суспільних настроїв. Тож активісти звернуться до депутатів на сесії міськради 17 грудня з проханням відмінити рішення виконкому щодо підвищення вартості проїзду. Якщо депутати проігнорують громадський запит, обіцяють іти до прокуратури, Антимонопольного комітету і суду.




За матеріалами СОДТРК
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: