Завантаження ...

Незабаром молодь Сумщини візьметься за розробку нової концепції патріотичного виховання (+відео)

Поки на майбутній – 2015 рік. Таким чином хочуть виховати у серцях підростаючого покоління відчуття гордості та національної самосвідомості.

Поки на майбутній – 2015 рік. Таким чином хочуть виховати у серцях підростаючого покоління відчуття гордості та національної самосвідомості.

Наразі навчальні заклади області працюють над підняттям патріотизму молоді. Зокрема, все частіше у класних стінах розповідають про події Великої Вітчизняної війни, Революцію Гідності та антитерористичну операцію. Крім того, у старших класах посилено вивчають предмет «Захист Вітчизни».

Не забувають і про молодіжне дозвілля. Звісно, також із жовто-блакитними кольорами.

Експерти ж вважають: нині молодь має всі шанси справитися з концепцією патріотичного виховання. І крайнощів тут немає. Адже той, хто просто надягає символічну стрічку, вже вважає себе справжнім українцем.

Переконані: в сумчанах насправді прокинувся патріотизм. Але у сучасних реаліях бути просто патріотом замало. Потрібне бажання змінювати щось навколо себе.

Тож, на скільки молодь Сумщини патріотично налаштована, та що запропонують студенти і школярі, можна буде дізнатися вже у грудні. Саме тоді відбудеться форум, де його учасники презентуватимуть свої патріотичні ідеї.





За матеріалами СОДТРК
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: