Завантаження ...

Де Сергій Лихман? – На це запитання правоохоронці шукають відповідь ось уже півроку (+відео)

Очільник сумської обласної партії «Удар» зник 18 травня. Чоловік вийшов з дому і досі не повернувся. Силовики у рамках дозволеного розповіли про хід слідства.

Очільник сумської обласної партії «Удар» зник 18 травня. Чоловік вийшов з дому і досі не повернувся. Силовики у рамках дозволеного розповіли про хід слідства.

Півроку слідства, 30 томів – і справа все лишається нерухомою. І прокуратура, і міліція запевняє: працюють на знос.

Утім, поки результатів – катма. Про найголовніші зачіпки слідчі казати не можуть, як і про те, чи насправді Лихмана вкрали. Друзі Сергія нарікають: їх та дружину чоловіка ставили на прослуховування, допитували на поліграфі. А все тому, що правоохоронці підозрювали Лихмана в інсценуванні викрадення.

Версій не додалося, утім, і не зменшилося. Над справою працюють найкращі слідчі, з 15-річним стажем, наголошують правоохоронці.

Друзі Сергія хочуть, щоб справу нарешті забрали в Київ. Переконані: саме у столиці є ті люди, котрі зможуть допитати високі чини, з якими не справляються сумські слідчі.

Правоохоронці кажуть: родина Лихманів завжди буде не задоволена їх роботою, допоки Сергій не повернеться додому. Рідні ж нарікають на інше.

Процесуальних строків справи не існує. Шукатимуть до останнього. Втім, кінця-краю не видно. Тож правоохоронці вчергове просять звертатися за номером 66-71-74, якщо у когось є інформація про місцезнаходження Сергія Лихмана. І наголошують: тих, хто володіє справді важливою інформацією, прокуратура обіцяє фізично охороняти.




За матеріалами СОДТРК

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: