Завантаження ...

Малюнки надсилай – до ТЮГу вирушай.

Міський портал MistoSumy.com презентує сімейний творчий конкурс для дітей та їх батьків «Моя чарівна країна»*. Намалюйте своє бачення «чарівної країни» та отримуйте квитки до ТЮЗу від партнера проекту дитячого магазину «Чарівник».

Міський портал MistoSumy.com презентує сімейний творчий конкурс для дітей та їх батьків «Моя чарівна країна»*.

Намалюйте своє бачення «чарівної країни» та отримуйте квитки до Театру Юного Глядача від партнера проекту дитячого магазину «Чарівник».

Надсилайте малюнки з вашим номером телефону, прізвищем та віком дитини або інформацію про вашу родину на електронну адресу gorod.sumy@gmail.com

Вікових обмежень немає. Ваші малюнки побачать усі відвідувачі міського порталу, котрі і будуть приймати участь у голосуванні. Котрий з малюнків обере найбільш голосів – та родина і вирушить на виставу до театру. 

Конкурс триватиме до 28 листопада, в цей день і відбудеться нагородження наших маленьких чарівників

Бажаємо успіхів кожному з наших учасників.

*під творчим конкурсом «моя чарівна країна» мається на увазі ваше власне бачення, або бачення ваших рідних вашої «Чарівної країни». Малюнки мають бути намальовані власне вами або членами вашої родини. Формат малюнку А- 4, техніка виконання довільна, все що від вас потрібно – це лише ви і ваша уява.








"Чарівник"
- cеть супермаркетов детских товаров, первый магазин которой был открыт в г. Сумы в декабре 2011 года.













В магазинах представлены товары пяти основных групп:
• игрушки;
• одежда;
• обувь и аксессуары;
• мебель и коляски;
• гигиена и детская косметика.







Ассортимент товаров постоянно совершенствуется и обновляется, пополняется новинками от ведущих мировых и отечественных производителей. Главным преимуществом всей продукции, представленной в нашей сети, является безопасность и высокое качество, которое отвечает всем необходимым стандартам, ведь наш девиз "Найкраще - дітям".



"Чарівник" в вконтакте



Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: