Завантаження ...

Сумчани зустріли прикордонників із зони АТО особливим караваєм (+відео)

Попри холод сотні сумчан з плакатами, кульками та квітами прийшли на центральну площу міста, щоб зустріти 100 прикордонників Сумського загону. Більше години люди чекали на приїзд своїх земляків. Хтось мужньо стояв на вулиці, хтось – грівся в будівлі обладміністрації. Для військових приготували спеціальний каравай з написом «Слава Україні! Героям слава!». Сотня прикордонників Сумщини місяць охороняла кордон України в межах Луганської області. У рамках ротації їм на заміну вже відправили наступну групу військових.

Попри холод сотні сумчан з плакатами, кульками та квітами прийшли на центральну площу міста, щоб зустріти 100 прикордонників Сумського загону. Більше години люди чекали на приїзд своїх земляків. Хтось мужньо стояв на вулиці, хтось – грівся в будівлі обладміністрації. Для військових приготували спеціальний каравай з написом «Слава Україні! Героям слава!».

Сотня прикордонників Сумщини місяць охороняла кордон України в межах Луганської області. У рамках ротації їм на заміну вже відправили наступну групу військових.



Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: