Завантаження ...

Рекордно короткі вибори в умовах війни та економічної кризи (+відео)

Натомість гасла й технології практично не змінилися. Експерти відзначають масове залучення в списки учасників АТО і журналістів, а також мілітарну спрямованість агітації. Порушень загалом стало менше, на відміну від популізму

Натомість гасла й технології практично не змінилися. Експерти відзначають масове залучення в списки учасників АТО і журналістів, а також мілітарну спрямованість агітації. Порушень загалом стало менше, на відміну від популізму. Програми партій написані наче під копірку – красиві гасла і замало конкретики. Є надійніші критерії – політичне минуле кандидата, чи голосував він за «диктаторські» закони, чи причетний до корупції і готовий оприлюднити власні доходи.

На Сумщині вибори загалом проходять спокійно – порушення переважно технічні. З’явилися нові обличчя: учасники Майдану і АТО, але до повного оновлення ще далеко. Далася взнаки і дуже коротка кампанія – політикам довелося змістити акценти.

Експерти відзначили: на жаль, самі українці часто не зважають на порушення кандидатів за принципом Карлсона – «пустяки, дело-то житейское». Тож проблема не в поінформованості, а в готовності громадян зробити усвідомлений вибір.






За матеріалами СОДТРК
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: