Завантаження ...

Чи має родина право на субсидію, можна дізнатись не виходячи з квартири (+відео)

Математика – нескладна. Головне, пам’ятати про розмір доходу сім’ї. Його слід скласти докупи за останні шість місяців. Поділити на кількість членів родини, поділити на тисячу сто сімдесят шість (суму прожиткового мінімуму), потім поділити на два і помножити на 15.

Математика – нескладна. Головне, пам’ятати про розмір доходу сім’ї. Його слід скласти докупи за останні шість місяців. Поділити на кількість членів родини, поділити на тисячу сто сімдесят шість (суму прожиткового мінімуму), потім поділити на два і помножити на 15. Таким чином виводиться відсоток того, що належить платити щомісяця за комунальні послуги. Все, що більше, оплатить держава – звісно, якщо родина вкладеться у встановлені соціальні споживчі стандарти.

Утім, під дію державної програми соцзахисту підпадають не всі. Наприклад, є більше однієї машини або понад дві квартири – і право на пільгу не поширюється. Щоправда, сказати на око: чи буде субсидія, чи ні – в управлінні не можуть. Для точнішого діагнозу пропонують телефонувати або приходити до виїзних офісів. У Сумах такі розташовані на вул. Охтирській, 40 років Жовтня та Інтернаціоналістів. Також із усіма питаннями можна звертатися до головного офісу – на Харківську, 35. Проконсультують спеціалісти і дистанційно – телефон «гарячої лінії» ви зараз бачите на екран



За матеріалами СОДТРК
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: