Завантаження ...

Колишнього головного міліціонера Сум таки посадили у те ж крісло, тільки в Чернігові (+відео)

Призначення відбулося 22 липня. За день до нього правоохоронець запевняв нас, що інформація про цю посаду – не більше ніж чутки.

Призначення відбулося 22 липня. За день до нього правоохоронець запевняв нас, що інформація про цю посаду – не більше ніж чутки.

Нагадаємо, Володимир Рапута обіймав посаду начальника міськвідділу УМВС Сум з 2012 року. А після розгону місцевого Євромайдану 26 січня навіть отримав чергове звання полковника. Ще на початку тижня правоохоронець заперечував інформацію про своє призначення у Чернігові.

Вже через кілька днів на сайті Чернігівського міськвідділу міліції з’являється інформація, яка підтверджує призначення Володимира Івановича.Сам же він її не коментує. Говорить, дуже зайнятий…

Зручного моменту поговорити з нами у правоохоронця так і не знайшлося. Чернігівським журналістами пощастило більше. Їм новий міліціонер пообіцяв підтримувати порядок.
Начальник обласного управління Чернігівщини одразу попередив і нового керівника, і особистий склад: за порушення закону – крісла відбиратимуть.

Нагадаємо, правоохоронець не всидів у сумському кріслі через зимові події. Тоді, за словами активістів, з його наказу були розігнані та покалічені активісти з Будинку рад.





За матеріалами СОДТРК
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: