Завантаження ...

Сумчани бойкотують російські товари (+відео)

Майже півтисячі магазинів відмовились від продуктів агресивного сусіда. Більш ніж сімсот позначили країну виробника й виділили для них окреме місце.

Майже півтисячі магазинів відмовились від продуктів агресивного сусіда. Більш ніж сімсот позначили країну виробника й виділили для них окреме місце.

Кількість російських товарів на вітринах сумських магазинів суттєво зменшилась. Більшість підприємців відмовилися співпрацювати з агресивним сусідом. Поставки продуктів призупинили, розпродують те, що лишилось.

Красномовна позначка з написом «Росія» і дійсно відлякує потенційних покупців.

Економічний патріотизм спалахнув з першими агресивними діями зі сторони сусіда. Українці масово припинили купувати товари зі штрих-кодами чотири, шість. Проте, люди бідкаються, що дещо не так вже й легко замінити вітчизняними аналогами.

Дитяче харчування та харчі для домашніх улюбленців – речі, до яких споживачі звикли. Доволі складно сумчанам відмовитися і від жуйок та смачненького на касовій зоні.
На ринках, як ми помітили, маркуванням взагалі не переймаються. Продавці розповідають, що клієнти і так знають країну виробника.

Ті ж, хто увагу звертають, – б’ють на сполох. Патріоти наголошують: кожна гривня, що потрапляє до кишені окупантів, підтримає чужі збройні сили.
Купувати українське чи ні– вибір кожного. Маркування ж товарів суттєво допоможе його спростити.






За матеріалами СОДТРК
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: