Завантаження ...

Вчора сумчани прийшли попрощатися із загиблим під Лисичанськом десантником Максимом Савченком (+відео)

19 липня під час виконання бойового завдання в зоні антитерористичної операції 25-річний офіцер разом зі своїми бойовими побратимами потрапив під снайперський обстріл.

19 липня під час виконання бойового завдання в зоні антитерористичної операції 25-річний офіцер разом зі своїми бойовими побратимами потрапив під снайперський обстріл. Рятуючи друзів, Максим віч-на-віч зіштовхнувся з терористами, які йому шансу вижити не дали.

Цілеспрямований та рішучий – таким запам’ятають Максима ті, хто його знав. У свої 25 років офіцер 95-ї Житомирської аеромобільної бригади Збройних Сил України назавжди залишиться справжнім чоловіком та воїном.

Максим Савченко – з династії військовослужбових. Його старший брат продовжує нести службу у Сумському 27-му ракетному полку, що на сьогодні дислокується в зоні антитерористичної операції. Як саме загинув син, батьки не знали до останнього.

Попрощатися із Максимом прийшли сотні сумчан, керівництво міста та області, а поховали героя, як і годиться, на Алеї слави центрального кладовища, де двома тижнями раніше земля прийняла Олександра Ткаченка, який 11 липня підірвався на міні у Сіверську.







За матеріалами СОДТРК

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: